suhana's FotoPage

By: suhana aniq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 16-Jun-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
Rizal - sik cayak ka?

x cayak ka??
tulis apa tu?
hehe
View all 5 photos...
~ Hari khamis (14.06.07) aku n 4 org kawan berpeluang berjumpa ngan rizal af5... bertempat di rumah cousin rizal di Gita...syok nya...
....Tak tahu nak cakap apa, first time nengok rizal depan mata, speechless jap..hehe....
.....rizal ok, peramah n spoting lagi...banyak betul topic yg kami bebualkan ngan rizal....
.....rizal ni pandai jugak buat lawak..apa lagi tangkap la banyak pic ngan dia...bukan selalu...pic yg aku ambik sikit jer...so ada la jugak dari tak ada...hehe...sik cayak ka?


Saturday, 5-May-2007 05:27 Email | Share | | Bookmark
Jom Picnic...

view dr golf club santubong resort
 
2 org yg tengah karam..hehe.
View all 18 photos...
Gi santubong resort, last minit plan leh member....4 org jer pegi, ingat kan 14 ker 40 ker.. sampai jam 12.00pm, tengahari retak bak kata org s'wak...sampai jak trus santap laparrr
dah lama jugak tak gi pantai ni...

gud idea gak gi time ni...lagipun ada sorang member ni tengah tension tahap gaban anak cipan.. hehekkss...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net